Propietari i informació legal de contacte:

Josep Fornells Costa

Crta. de Vic, 21

08240 Manresa (Barcelona)

CIF: 39297127V

Tel. 938 720 971

Correu electrònic: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tota comunicació amb Josep Fornells Costa per qualsevol mitjà o a través de la seva adreça de correu electrònic, o dels formularis presents en aquesta pàgina web, suposa el consentiment exprés perquè les seves dades personals siguin incorporades a fitxers titularitat de Josep Fornells Costa. Aquestes dades de caràcter personal seran tractades d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per tant, l'interessat podrà exercir dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les dades personals que constin en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment.

CONTINGUTS OFERTS A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB

www.calfornells.com, és una pàgina web informativa que ofereix continguts relacionats amb l'activitat professional de Josep Fornells Costa, que es reserva la facultat de modificar, augmentar o cancel·lar, ja sigui parcial o totalment aquests continguts en qualsevol moment, i sense previ avís.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS

En www.calfornells.com l'usuari podrà trobar enllaços a altres pàgines web de tercers. Aquests enllaços no suposen un suggeriment, invitació o recomanació per a la visita d'aquests llocs de destinació i per això Josep Fornells Costa no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin figurar en aquestes pàgines i, que en cap cas impliquen relació entre Josep Fornells Costa i les persones o entitats titulars de tals continguts.